Server Tanıtım Bölüm Kuralları 2016
1 sayfadaki 1 sayfası
Server Tanıtım Bölüm Kuralları 2016
Server Tanıtım-KURALLARI
- Bu bölümde yalnızca 'Knight Online Private Server' oyun tanıtımları yapılabilir.
- Tanıtım konularının başlıklarında oyun ismi bulunmak zorundadır.Aynı şekilde konu başlığına server adı yazmamak ya da yalnızca oyun IP'si yazmak yasaktır. Örnek ;
* Hatalı Başlık : server acıldı koşşşş Ardream Server Açıldı
* Doğru Başlık : OnlineHile Empire Homeko Server Açıldı
- Tanıtım konuları içerisinde oyunun detayını anlatan özellikler bulunmak zorundadır.
- Tanıtım konuları içerisinde spam-flood (seri şekilde post kasmak) kesinlikle yasaktır.
- Günlük olarak üyeliklere giriş çıkışlar takip edildiğinden,tanıtım konularınıza aynı IP üzerinden başka üyeliklerle giriş yaptığınız tespit edilirse ceza alırsınız.
Önemli Not: Yukarıda belirttiğimiz kuralların dışına çıkıldığı takdirde,bu ihlali yapan kullanıcıların hesapları kapatılır. Oto konu güncelleyiciler vb. aracı programlar kullandığı tespit edilen üyelikler sınırsız olarak kapatılır,gerekirse Server adı ve IP'si sansürlenir. Her kullanıcı bu kuralları okumuş kabul edilecektir.Server Tanıtım-KURALLARI
- Bu bölümde yalnızca 'Knight Online Private Server' oyun tanıtımları yapılabilir.
- Tanıtım konularının başlıklarında oyun ismi bulunmak zorundadır.Aynı şekilde konu başlığına server adı yazmamak ya da yalnızca oyun IP'si yazmak yasaktır. Örnek ;
* Hatalı Başlık : server acıldı koşşşş Ardream Server Açıldı
* Doğru Başlık : OnlineHile Empire Homeko Server Açıldı
- Tanıtım konuları içerisinde oyunun detayını anlatan özellikler bulunmak zorundadır.
- Tanıtım konuları içerisinde spam-flood (seri şekilde post kasmak) kesinlikle yasaktır.
- Günlük olarak üyeliklere giriş çıkışlar takip edildiğinden,tanıtım konularınıza aynı IP üzerinden başka üyeliklerle giriş yaptığınız tespit edilirse ceza alırsınız.
Önemli Not: Yukarıda belirttiğimiz kuralların dışına çıkıldığı takdirde,bu ihlali yapan kullanıcıların hesapları kapatılır. Oto konu güncelleyiciler vb. aracı programlar kullandığı tespit edilen üyelikler sınırsız olarak kapatılır,gerekirse Server adı ve IP'si sansürlenir. Her kullanıcı bu kuralları okumuş kabul edilecektir.
Similar topics
» Server Tanıtım Bölüm Kuralları
» ( +10 İtem +5 Takı ) SağLar Sıfırlandı .. PK Server !
» ¦¦www.kralempire.com¦¦TÜrkiyenin EN UZUN ÖMÜRLÜ Server'ı¦FULL PK SERVER¦¦85.153.5.216
» ### DevilNetWorK Private Server 7/24 Online Okçu Mage Server ###
» Poyrazko.net homeko server aciliş 18.12.2015 saat 20.00 da
» ( +10 İtem +5 Takı ) SağLar Sıfırlandı .. PK Server !
» ¦¦www.kralempire.com¦¦TÜrkiyenin EN UZUN ÖMÜRLÜ Server'ı¦FULL PK SERVER¦¦85.153.5.216
» ### DevilNetWorK Private Server 7/24 Online Okçu Mage Server ###
» Poyrazko.net homeko server aciliş 18.12.2015 saat 20.00 da
1 sayfadaki 1 sayfası